PONUDA


Našim iskustvom i velikom ponudom okova različitog kvaliteta, pomoći ćemo vam da na najbolji način pomirite estetiku, funkcionalnost i cenu. 

U proizvodnom programu možete naći sve vrste nameštaja, poput kuhinjskih elemenata, garderobera, američkih plakara, dečjih, spavaćih i dnevnih soba, komadnog nameštaja, kupatila i hodnika, kao i onih za poslovne prostore.

Po pozivu dolazimo na vašu adresu, vršimo potrebne konsultacije i merenje, izrađujemo kompjutersku 3D animaciju, koja će vam pomoći da sagledate sve prednosti ponuđenog projekta. Ovo je samo prvi korak koji vas ne obavezuje na dalju saradnju.

Proizvode izrađujemo od vrhunskih materijala, bilo da su u pitanju drvo (bukva, hrast, jasen, čamovina) ili pločasti materijali (oplemenjena iverica, furnirani ili farbani medijapan...). Takođe, od nedavno je u našoj ponudi i KERROCK, materijal koji se najčešće koristi za izradu kuhinjskih i ostalih radnih površina.

Boje, dezene i strukturu pločastih materijala, proizvođača FALCO, EGGER i KRONO SPAN možete videti na web prezentaciji našeg dobavljača 
www.hobby-system.com


 

Stolarija Manual /tel: 021 300 7777 / grkovici@sbb.rs